Loading...
Welkom2018-04-18T20:36:48+00:00

Het vlak bij Amsterdam gevestigde Price & Pierce Fiber is een divisie van Price & Pierce OY, gevestigd in Helsinki, Finland, dat een 100% dochter is van JP Gould Paper Corporation LLC, gevestigd in New York, dat weer een 100% dochter is van het beursgenoteerde Japan Pulp & Paper Corporation Ltd, gevestigd in Tokio, Japan.

Price & Pierce Fiber is de divisie binnen de groep die gespecialiseerd is in mondiale handel in oud papier.

Door haar kennis van alle grote oud papier markten, sterke klantgerichtheid, oog voor kwaliteit en uitstekende in-house logistieke & transportcapaciteiten heeft Price @ Pierce Fiber bewezen dat het een uitstekende partner in de oud papier branch is.

Met dertig jaar ervaring in de sector zijn wij in staat bijna alle typen oud papier te importeren en exporteren, en kwaliteitscontrole en traceerbaarheid aan te bieden.

Wij zijn de Europese importpartner van GP Harmon Recycling LLC (USA), de grootste handelsmaatschappij in oud papier ter wereld.

De leidende positie van de onderneming in de wereldmarkten in combinatie met onze financiële oplossingen en uitgebreide kennis van de oud papier branche maken ons tot een aantrekkelijke handelspartner voor onze partners in de logistieke keten in Europa en de VS en voor klanten overal ter wereld.

Jeroen de Vries, Managing Director Price & Pierce Fiber

Neem contact met ons op!

Wij horen heel graag van u. Als u vragen hebt, neem dan direct contact met ons op bij Price & Pierce Fiber.

Vraag naar de mogelijkheden bij onze account managers