Gebruiksvoorwaarden

  1. Deze website wordt beheerd door Price & Pierce Fiber (hierna ”de Onderneming” genoemd) met het doel informatie en andere diensten aan de gebruikers van deze website te verstrekken.
  2. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht om ervoor te zorgen dat de inhoud op deze website juist is, aanvaardt de Onderneming geen aansprakelijkheid voor eventuele problemen, verliezen of schade die het gevolg is van enige informatie op deze website.
  3. De inhoud van deze website kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, opgeschort of beëindigd.
  4. De auteursrechten voor alle inhoud (inclusief illustraties, foto’s, tekst en gegevens) die op deze website worden gevonden, blijven eigendom van het bedrijf en mogen als algemene regel niet worden overgedragen of gedupliceerd zonder de voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van de Onderneming.
  5. Deze website kan gekoppeld zijn aan andere websites; de Onderneming aanvaardt echter geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud die op dergelijke websites wordt weergegeven. Bovendien mag het aanbieden van links naar andere websites op geen enkele manier worden opgevat als implicerend dat de Onderneming de inhoud van dergelijke websites toestaat of goedkeurt.